Onze Handen

Krachten bundelen IIOnze handen,

Er staat een team van ervaren hulpverleners achter de info van InEigenHanden …

‘Weerbaar zonder Weerstand’

Bestaande methodische lijnen kunnen bij bepaalde problemen erg zinvol zijn, omdat in het werken daarmee wordt bewezen dat ze écht werken. Evidence Based Methodieken, waaronder een aantal hele fijne methodieken waar tot op de dag van vandaag nog steeds gebruik van gemaakt wordt, als  Oplossings- en krachtwerkgerichte Methodieken, Psychopathologie, Agressiebeheersing bij zowel jongeren als volwassenen, Socrates Methode , weerbaarheid etc..

De informatie die op InEigenHanden te vinden is, wordt gecombineerd met tips en handvatten voor opvoeders en jongeren. Hoe je weer in je eigen kracht kunt komen in de opvoeding van pubers. Daarnaast staat InEigenHanden boordevol feiten en weetjes die toegankelijk zijn voor iedereen die met jongeren te maken heeft.

‘Heel soms moet je eventjes stil staan bij hoe het werkelijk is, een paar stappen terug doen, goed te voelen wat je werkelijk nodig hebt, en vanuit daar te kijken waar je het heft weer in eigen handen kunt nemen’ Bron: Heidy Derks

Een aantal koppen zijn bij elkaar gestoken om InEigenHanden te kunnen realiseren, bestaande uit een websitebuilder, een trainer, een leraar, een pedagogisch hulpverlener, een jurist en een psychologe. Vanuit interessante en inspirerende brainstormsessies is er een prachtige werkbare methode ontwikkeld om mensen weerbaarder te maken zonder enkele weerstand in deze mondige maatschappij.

De informatie van InEigenHanden is no nonsens, confronterend en probleemoplossend zonder al teveel poespas eromheen. Gericht op het wérkelijk integreren van noodzakelijke veranderingen in het dagelijkse leven. Gericht op netwerken, samenbrengen en verbinden.

 

Laat een reactie achter

UA-31153706-5